Sorry, your browser does not support JavaScript! Van Boxtel Volkel (VBV) • Elektro & Kunststof
 
1 2 3 4
http://wowslider.com/ by WOWSlider.com v8.7

Nieuws Items

09-05-2016
Luchtwasser in uitzending Omroep Friesland


Van Boxtel Volkel voltooid in 3 maanden ultra moderne gaswasser!!

In nog geen drie maanden tijd heeft Van Boxtel Volkel bij Mestverwerking Friesland een ultramoderne gaswasser opgeleverd. De volledige op maat ontwikkelde luchtwasser, met een capaciteit van 150.000 m3/uur is een technisch hoogstandje.

In het eerste deel van de luchtwasser (3 traps chemisch) wordt met water en zwavelzuur het ammoniak en stof uit de lucht gehaald. De luchtwasser functioneert direct na installatie op volle capaciteit.

In het tweede deel (2 traps biologisch) halen bacteriën naast ammoniak en stof, ook andere geuren uit de lucht gewassen. De micro-organismen die verontreinigingen in water conusmeren dient zich in de komende tijd te ontwikkelen. Het totaal rendement van de installatie zal zich dan ook verder positief ontwikkelen.

De stikstofconcentratie dat de luchtwasser zal opbouwen in het spuiwater, zal beduidend meer stikstof bevatten dan de gehaltes die traditionele luchtwassers in de agrarische sector behalen. Daarmee wordt het spuiwater opgewaardeerd tot een duurzame meststof.

 

Klik op onderstaande link voor een uitzending van Omroep Friesland van de VBV luchtwasser.

https://youtu.be/Zaf77kYhWL0

 

 Klik hier voor alle nieuws items...

Klik om te sluiten...
Kunststof Van Boxtel Volkel