Sorry, your browser does not support JavaScript! Van Boxtel Volkel (VBV) • Elektro & Kunststof
 
1 2 3 4
http://wowslider.com/ by WOWSlider.com v8.7

Nieuws Items

13-03-2020
Techniekdag Uden verzet


Techniekdag Uden verzet
 
Beste bezoekers, geïnteresseerde, vrienden en familie,
 
Gisteren is tijdens de persconferentie van het RIVM over het Corona virus naar buiten gebracht dat alle evenementen in Nederland tot en met 31 maart niet door mogen gaan.
 
In verband met deze ontwikkelingen heeft het bestuur van de Techniek Dag Uden dan ook moeten concluderen dat de techniek dag van dit jaar geen doorgang kan ondervinden. Aangezien wij de gezondheid van onze bezoekers en personeel voorop stellen staan wij dan ook achter dit besluit.
 
Het is, tot onze spijt, helaas niet mogelijk om de Techniek dag Uden later dit jaar opnieuw te organiseren. Wel nodigen we jullie van harte uit om volgend jaar een kijkje te komen nemen en er alsnog een gezellige dag van te maken.
 
Dat betekent dat we op zaterdag 20 maart 2021 iedereen graag ontvangen om een kijkje te komen nemen in de prachtige wereld van techniek!
Namens
 
Bestuur Techniek dag Uden
 
Van de Graaf Interieurbouw BV - Van den Heuvel Logistiek Uden - M. Jonkers Riooltechniek - Van Boxtel Volkel Elektro & Kunststof - Autoschade Herstel Paul Hol - SLB GROUP - VRS Uden - DKH metaalbewerking

 Klik hier voor alle nieuws items...

Klik om te sluiten...
Kunststof Van Boxtel Volkel