Sorry, your browser does not support JavaScript! Van Boxtel Volkel (VBV) • Elektro & Kunststof
 
1 2 3 4
http://wowslider.com/ by WOWSlider.com v8.7

Disclaimer

 


 

 

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

- Van Boxtel Volkel werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

- Van Boxtel Volkel heeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

- Van Boxtel Volkel biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruiken van onze website.

- Van Boxtel Volkel is niet verantwoordelijk voor pagina's van externe partijen waar naar verwezen wordt.

- Van Boxtel Volkel verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleent.

- Van Boxtel Volkel kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook geleden door het gebruiken van de informatie op onze website.

- Van Boxtel Volkel zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Van Boxtel Volkel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het wijzigen of beëindiging op/van haar website.

- Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

 

Klik om te sluiten...
Kunststof Van Boxtel Volkel