Sorry, your browser does not support JavaScript! Van Boxtel Volkel (VBV) • Elektro & Kunststof
 
1 2 3 4
http://wowslider.com/ by WOWSlider.com v8.7

De Organisatie

 

Van Boxtel Volkel (VBV)

Van Boxtel Volkel is een organisatie die bestaat uit vier bedrijven.
Ondanks de verschillende kernactiviteiten van VBE, VBK, VBG en VBT VBV-organisatie
is het juist de samenwerking dat VBV succesvol maakt.
Klantgerichtheid, kwaliteit, service en vakkennis
zijn termen die door het hele bedrijf terug te vinden zijn.

 

 

VBV-bedrijfswagens

 

Van Boxtel Elektro (VBE)

Het bedrijf is sterk in klimaat en ventilatietechniek en industriële bedrijfsautomatisering met apparatenbouw.

De groep bestaat ruim 25 jaar en heeft ± 80 medewerkers.

 

Plaatsing luchtwasser

Van Boxtel Kunststof (VBK)

Van Boxtel Kunststof is een dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verwerking van hoogwaardige kunststoffen.

Van Boxtel Kunststof ontwikkelt, ontwerpt, en produceert kunststof apparaten, leidingsystemen, basins, tanks en display producten op klantenspecificatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons assortiment

Van Boxtel Groothandel (VBG)

Van Boxtel Groothandel is een technische groothandel die goede voorraden heeft van vele uiteenlopende producten.

Door de gunstige ligging van ons bedrijf en de grote verscheidenheid aan producten kunnen wij voor vele omliggende bedrijven een uitkomst bieden in geval van storingen. Uiteraard kunnen wij onze producten aanbieden tegen een scherpe prijs. (Levering uitsluitend aan wederverkoop en grootverbruik).

 

 

 

 

 

 


Van Boxtel Trading (VBT)

Bij Van Boxtel Trading kunt u terecht voor uw kunststoffen halffabrikaten in de vorm van staf, buis, profiel of plaat.

Voor u is het belangrijk dat u niet alles van kunststoffen hoeft te weten. De enige naam die u moet onthouden is: Van Boxtel Trading.

 

ESF Veilig en gelukkig van Boxtel

 

 

Van Boxtel Volkel bestaat al ruim 35 jaar en samen met onze 80 medewerkers ontwerpen en bouwen we aan complete automatiserings-oplossingen binnen vele verschillende sectoren. Deze 35 jaar ervaring hebben we inmiddels mogen delen met vele medewerkers en samen zorgen we ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk bediend worden. Van Boxtel Kunststof is een vooruitstrevend bedrijf en we willen ons en onze medewerkers nog verder klaar stomen voor de toekomst. Mogelijkheden bieden voor onze trouwe medewerkers die onze klanten dagelijks met ziel en zaligheid bedienen. Middels de subsidie duurzame inzetbaarheid willen we kijken hoe we de organisatie en vooral haar medewerkers nog beter kunnen betrekken en benaderen, zodat ze werken in een gezond en veilig klimaat. Aandacht voor de juiste werk-prive balans, maar ook aandacht en ruimte voor onze medewerkers zodat ze op een prettige wijze kunnen werken. Zij zijn tenslotte dagelijks op weg om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, dan willen wij er voor zorgen dat ze ook op een prettige en veilige manier hun werkzaamheden kunnen verrichten. Stapje voor stapje samen met medewerkers  kijken hoe er nog beter samengewerkt kan worden en te kijken hoe medewerkers nog prettiger werken. Dit alles om VBV en onze medewerkers klaar te stomen voor de toekomst!

Klik om te sluiten...
Kunststof Van Boxtel Volkel