Sorry, your browser does not support JavaScript! Van Boxtel Volkel (VBV) • Elektro & Kunststof
 
1 2 3 4
http://wowslider.com/ by WOWSlider.com v8.7

Zwembaden

VBK-zwembad002

 

Kunststof Zwembaden

VBK fabriceert prefab kunststof zwembaden geschikt voor plaatsing in de grond. Kunststof zwembaden gaan jarenlang mee en kunnen exact naar uw wens op maat gemaakt worden. De levensduur van een dergelijk zwembad heeft het te danken aan zijn corrosie en UV bestendigheid. Door de toegepaste dubbelzijdige kunststof hecht, las én extrusie technieken zijn verbindingen van industriele kwaliteit. Indien gewenst kunnen wij het kunststof zwembad plaatsen en installeren. 

 

De zwembaden zijn in alle vormen en afmetingen leverbaar. Eventuele inbouwdelen worden op vakkundige wijze ingebouwd. Ook een vaste trap in uw zwembad behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens wordt het bad in onze werkplaats vervaardigd. Door toepassing van verstevigingsribben is het bad dermate stevig dat enkel een betonnen vloer benodigd is om het bad op te plaatsen. Overige bouwkundige voorzieningen aan de zijkanten zijn overbodig. Aanvullen met stabilisatie zand is voldoende.

 

Plaatsing zwembad Afgerond zwembad

 

Isolatie

De zwembaden zijn vervaardigd van kunststof constructieplaat van 50 mm dik. Door de gesloten holle kamers in deze plaat heeft het
bad een hoge isolatiewaarde. Water in het zwembad is hierdoor eerder op temperatuur en er zal minder warmte verlies optreden.

 

Filterinstallatie

Ook kunnen wij u adviseren in de keuze voor een filterinstallatie, randtegels, afdekking, verwarming en/of UV filter. Daarnaast hebben wij tal van waterbehandelings producten op voorraad.Zwembad accessoires

 

Pomp zwembad Filters zwembadVBK-zwembad001 Zwembad ingebouwd

 

Klik om te sluiten...
Kunststof Van Boxtel Volkel