Sorry, your browser does not support JavaScript! Van Boxtel Volkel (VBV) • Elektro & Kunststof
 
1 2 3 4
http://wowslider.com/ by WOWSlider.com v8.7

Maatwerk producten

Maatwerk Van Boxtel Volkel Maatwerk Van Boxtel Volkel

 

Maatwerk staat hoog in het vaandel bij VBK. Wij beschikken over vakmensen met ruime kennis en ervaring in verscheidende disiplines. Met deze mensen en het uitgebreide machinepark kunnen wij onderdelen vervaardigen van allerlei (kunststof) materialen. Ten behoeve van bijvoorbeeld gereedschappen, machines en motoren. Hierbij wordt uitgegaan van de specifieke vraag van onze klanten. Wij ontwikkelen producten van concept tot eindproduct of creëren producten exact volgens opdracht

Veelal zijn producten te creëren uit een kunststofmateriaal. Een combinatie van verschillende kunststof materialen is hierbij mogelijk. De mogelijkheden zijn oneindig. Onze geavanceerde 2D en 3D tekenprogramma’s en moderne technieken maken het mogelijk om voor het product, geheel naar u wensen, te ontwerpen en fabriceren.

 

Graag verstrekken wij u meer informatie, dus neem gerust contact op.

 

 

 

Maatwerk Van Boxtel Volkel 

 

Frezen

Frezen is een materiaal verspanende methode waarbij gebruik gemaakt wordt van een roterend gereedschap, zoals Zagen, Frezen en Boren. Deze gereedschappen komen voor in alle vormen en maten en worden allen toegepast op onze CNC freesbanken. VBK werkt met meerdere freesbanken met verschillende eigenschappen waardoor de mogelijkheden zeer uitgebreid zijn .

 

Maatwerk Van Boxtel Volkel Maatwerk Van Boxtel Volkel

 

Draaien

Ook de bewerking van materiaal middels een draaibank is een verspanende methode van het overbodige materiaal. Kenmerkend voor een draaibank is dat het te bewerken materiaal draait en het gereedschap stil staat. Producten die ontstaan uit deze bewerkingsmethode zijn allen uitwendig en/of inwendig cilinder vormig. Voorbeelden hiervan zijn conische vormen en/of helixen.

Maatwerk Van Boxtel Volkel

 

Buigen & Zetten

Buigen en zetten zijn veel voorkomende methodes om materialen een geweste vorm te geven. Afhankelijk van het materiaal en de eisen of toepasssing van het product kan gekozen worden voor een warme of koude buigtechniek. Beiden technieken worden veelvuldig toegepast bij VBK. VBK kan bochten, buizen en kokers maken in elke gewenste maat, diameter en/of elke hoek.

 

 Maatwerk Van Boxtel Volkel Maatwerk Van Boxtel Volkel

 

Vacuümvomen

Met behulp van een uitgewerkte tekening zal een mal gemaakt worden van het gewenste product. Hierna wordt het geproduceerd met behulp van onze vacuümvormers. Deze techniek wordt gebruikt voor het vervormen van kunststof plaatmateriaal. De plaat wordt verwarmd waarna deze vacuüm wordt gezogen om een matrijs.

 

Maatwerk Van Boxtel Volkel

 

Stuiklassen & Spiegellassen

Stuiklassen of spiegelassen is een methode welke middels een verhit "zwaard" de kopse kant of langszijde van twee platen, buizen of staven verwarmd worden tot het smeltpunt. Vervolgens worden zij tegen elkaar gedrukt om te versmelten tot één geheel. De stuiklas banken van VBK kunnen lassen over lengtes tot ruim 5 meter en diktes tot ruim 50 mm. De uiteindelijke lengte van dergelijk, plaat, staf of kokermateriaal is te bepalen door de transport limieten.

 

Maatwerk Van Boxtel Volkel Maatwerk Van Boxtel Volkel

 

Hechten, Lassen én Extruderen

 

Hechten, lassen zijn enkele meest voorkomende technieken om producten te creëren.

 

Maatwerk Van Boxtel Volkel Maatwerk Van Boxtel Volkel

 

Klik om te sluiten...
Kunststof Van Boxtel Volkel