Sorry, your browser does not support JavaScript! Van Boxtel Volkel (VBV) • Elektro & Kunststof
 
1 2 3 4
http://wowslider.com/ by WOWSlider.com v8.7

Logging

logging Ph

 

Vanaf 1 januari 2013 is het vereist dat alle nieuwe luchtwassers met een automatische datalogging  zijn uitgerust. De door VBV geïnstalleerde luchtwassers zijn al sinds 2011 voorzien van een dergelijk loggingssysteem. Echter niet alle luchtwassers van voor 2011 of van andere leveranciers hebben deze automatische datalogging.

Vanaf 2016 is het vereist dat alle luchtwassers automatische datalogging hebben. Momenteel controleren overheden of bestaande luchtwassers naar behoren functioneren. Om de voortgang van deze maatregel in de hand te werken hebben handhavers een extra “instrument” ter beschikking gekregen. Handhavers kunnen met dit instrument dwingen tot het uitvoeren van een rendementsmeting.

In de meeste gevallen kan echter het plaatsen van een datalogging een alternatief bieden voor deze rendementsmeting. In dat geval wordt de datalogging geplaatst en komt het  uitvoeren van een kostbare rendementsmeting te vervallen. Hiermee investeert u in de toekomst in plaats van in een moment opname waarna u vervolgens vóór 2016 alsnog moet investeren in een datalogger.

VBV heeft om deze reden een dataloggingssysteem ontworpen. Dit systeem is volledig onafhankelijk en kan bij iedere luchtwasser geplaatst worden.  De besturing en werking van de betreffende wasser blijven ongewijzigd.

De VBV datalogger registreert alle  relevante en wettelijk verplichte proces parameters. Deze parameters zijn:
- pH waswater
- Geleidbaarheid waswater (EC, mS/cm)
- Elektraverbruik van de waswaterpomp(en) (kWh-meter)
- Spuiwaterproductie (m3)
- Drukval over de luchtwasser (Pa)

De VBV data logger kan eveneens  de waswater flow  die wordt rond gepompt registreren.

Het dataloggingssysteem is door VBV geschreven en is hierdoor zonder poespas en eenvoudig  in gebruik. Alle geregistreerde en actuele loggegevens zijn direct uit te lezen. De gegevens zijn gemakkelijk op USB op te slaan en uit te lezen of te verwerken met Microsoft Excel. 

 

logging

 

Klik om te sluiten...
Kunststof Van Boxtel Volkel